mrt 26

Zoekt u een aanbieder van apparatuur voor gasverpakken?

Bent u op zoek naar een marktleider in apparatuur voor gasverpakken? Zoek dan niet verder. U bent bij Gullimex geheel aan het juiste adres. Wij bieden oplossingen voor onder andere restzuurstofanalyse, offline en online gasanalyse, lekdetectie en gasmengers. Voor iedere toepassing hebben wij geschikt apparatuur in ons assortiment! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

De CheckPoint voor kleinere series

Gasverpakken is het verpakken onder beschermende atmosfeer. Wij hebben een ruim assortiment als het aankomt op apparatuur voor gasverpakken. Wat dacht u van de CheckPoint? Dit is een draagbaar, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparaat. Wij raden de CheckPoint vooral aan voor kleinere series. De CheckPoint is een draagbare analyzer geschikt voor op de werkplek! Ga voor het gehele assortiment naar onze website.

Alle informatie op onze website

Wilt u het gehele assortiment aan gasverpakken van Gullimex bekijken? Ga dan naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Of wilt u ergens advies over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft. Onze specialisten staan altijd voor u klaar.