mrt 25

Op pad in Limburg

Op zoek naar een leuke camping waar je lekker een paar nachtjes kan overnachten met je familie? In Limburg is er genoeg keuze en genoeg te doen. Camping de Leistert staat erg goed aangeschreven en wordt door bezoekers in het verleden erg goed beoordeeld. Een fijne accommodatie voor zowel jong als oud. Even lekker er een paar dagen tussenuit. Even tot rust komen en niet meer denken aan je werk, dat klinkt goed of niet?

Camping de Leistert

Bij camping de Leistert huur je een mooi huisje voor je hele familie. Lekker genieten en deelnemen aan de activiteiten rondom de camping. Je bent natuurlijk niets verplicht. Wil je lekker wandelen, een fiets of auto huren? Dat is natuurlijk ook allemaal mogelijk. Of blijf lekker binnen in de bungalow, lekker in bad of lang douchen. Iets wat je thuis waarschijnlijk niet al te vaak doet.

Reserveren

Wacht niet te lang met reserveren, want de lentemaanden met de vele vrije dagen zijn weer begonnen. Families trekken er weer op uit om te genieten van het lekkere weer en alle bloeiende natuur. Het maakt iedereen gelijk een stukje vrolijker. Klik hier voor de website van camping de Leistert.