sep 11

Wijn bezorgen via het internet

Heeft u geen zin om in de supermarkt wijn te gaan halen? Dan kunt u ook online terecht! U kunt naar BoeketCadeau.nl. Deze online aanbieder kan bij u thuis, of op een ander afleveradres, wijn bezorgen. Een bestelling plaatsen op deze website gaat heel erg eenvoudig. Zo kunt u met enkele muisklikken klaar zijn! Wanneer u op de fles wijn klikt krijgt u achtergrondinformatie. Bestelt u voor 17:00 uur? Dan kunt u de bestelling de volgende dag al in huis verwachten! U hoeft de fles enkel alleen nog maar open te maken en heerlijk te genieten van de smaak. 

Het assortiment aan wijnen

Het assortiment aan wijnen van BoeketCadeau.nl is groots en heerlijk! Zo treft u hier heerlijke volle rode wijnen, witte frisse wijnen, zachte rosé’s en mousserende wijnen aan. Ook kunt u een combinatie maken met bijvoorbeeld lekkere noten of goede chocolade. U kunt een fles wijn los bestellen of per trio. U kunt er voor kiezen om een geschenkpakket te krijgen: bijvoorbeeld in een luxe houten doos.

De andere producten

De andere producten van BoeketCadeau.nl zijn ook erg leuk om te bestellen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld ook terecht voor geboortecadeaus. Denk dan aan zachte knuffels en stoere ballonnen!