aug 22

Bent u op zoek naar een telefonische antwoordservice?

Bent u op zoek naar een telefonische antwoordservice? Dan helpt SecretariA u graag verder. Zij begrijpen als geen ander dat de klanttevredenheid al voor een groot deel gevormd wordt middels de telefonische bereikbaarheid en de kwaliteit van dat klantcontact. Wanneer u zelf niet altijd goed bereikbaar kunt zijn voor uw klanten kan deze dienst een mooie uitkomst bieden! Bijvoorbeeld wanneer u zelf al vol zit met afspraken, veel onderweg bent of graag in rust wilt werken. De telefonistes van SecretariA zijn ervaren en staan uw klanten snel en adequaat te woord. 

Een betrokken medewerker aan de lijn

Vaak wordt, onterecht, gedacht dat een betrouwbare antwoordservice alleen toepasbaar is voor grote bedrijven. Niets is minder waar want het is ook erg belangrijk voor ZZP’ers! Ondanks dat anno 2016 alles snel en vlug moet is het toch een prettig gevoel dat u de telefoon ook eens kunt doorschakelen naar SecretariA. Hier krijgt uw klant altijd een betrokken medewerker aan de lijn. Dit is een stuk persoonlijker dan een voicemailbox vindt u ook niet?

Lees meer op de website

Wilt u graag meer informatie over de antwoordservice van SecretariA? Dan verwijzen wij u graag door naar hun website. Heeft u een vraag en / of een opmerking? Schroom dan niet om contact met ze op te nemen.