dec 07

Waarom een slowjuicer?

Vitaminen en mineralen houden ons op de been. Er zijn veel verschillende soorten vitaminen en mineralen. Ze hebben één ding gemeen, namelijk dat we ze niet van nature bij ons dragen. Dit betekent dat we vitaminen en mineralen ergens anders vandaan moeten halen, aangezien ze wel noodzakelijk zijn voor onze gezondheid en dagelijks functioneren. Een hele bekende manier om vitaminen binnen te halen is door middel van voedsel. Vooral groenten en fruit staan bekend om hun grote hoeveelheden vitaminen en mineralen. Het is mogelijk om deze door een slowjuicer te halen, waardoor het tot sap geperst wordt. Helaas kunnen hier veel vitaminen en mineralen bij verloren gaan.

Niet bij die een slowjuicer

Het is echter zo, dat een slowjuicer zich onderscheidt van andere fruitpersen. Denk bijvoorbeeld een aan sinaasappelpers waar je de sinaasappel handmatig uit moet persen. Er zijn ook elektrische fruitpersen, maar ook deze laten veel vitaminen en mineralen achter in het pulp of overgebleven fruit. Dit is precies waarin de slowjuicer zich onderscheid. De naam zegt het al: slow. Het sap wordt langzaam en daardoor optimaal geperst. Dit levert de volgende cijfers op: 80% meer voedingsstoffen, 20% meer absorptie en 6x zoveel voedingswaarde.

Waar?

Wilt u een slowjuicer kopen? Dan moet u bij Greenis zijn. Hier hebben ze slowjuicers in een modern design verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kijk op de website voor het assortiment.