dec 06

Noer Juwelier koopt ook goud in!

De feestdagen zijn altijd minder gunstig voor de portemonnee. Natuurlijk willen we onze geliefden voorzien van mooie cadeautjes tijdens de kerst, maar niet iedereen heeft hiervoor een gevulde bankrekening. Best een goed idee om dan op zoek te gaan naar alternatieven. Want ook al is de bankrekening niet echt gevuld, dan kan je wel op zoek gaan naar alternatieven. Bijvoorbeeld door een oude juwelenkist open te trekken met sieraden die u wellicht niet meer draagt. Laat het goud opkopen en verdien een centje bij!  Dit is onder andere mogelijk bij een juwelier in Arnhem.

Hoe werkt het precies?

De juwelier bepaalt wat ze u voor de gouden sieraden willen geven. Dit bedrag kunt u natuurlijk weer besteden in de zaak van de juwelier. Juwelier Noer laat de gouden sieraden omsmelten en maakt hier vervolgens weer nieuwe sieraden van, een uniek systeem! Zeker voor als u op zoek bent naar een mooi en uniek cadeau.

Ook iets moois kopen?

Bezoek de website van Noer Juwelier en bekijk de mogelijkheden. Wellicht is dit ook voor u een mooie uitkomst om met de kerst uw partner een mooi cadeautje te geven waar u nog lang plezier aan beleeft. Een unieke kans voor een geslaagde kerst! Meer hierover vindt u op de website.