jul 27

Vertalingen van een vertaalbureau

Wanneer u op zoek bent naar een online vertaler voor het vertalen van een document of website, bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Vertaalbureau Tongo is een online vertaalbureau dat zorgt voor een snelle en 100% juiste vertaling. De vertalingen zijn mogelijk in alle gangbare talen en tegen een scherp tarief.

Vertaalbureau Tongo

Tongo is een full-service vertaalbureau en vooral gespecialiseerd in het vertalen voor het MKB. Ze willen bij Tongo dan ook dat u uw klant zo snel mogelijk kan voorzien van de juiste vertaling. Met de snelle service, de gegarandeerde kwaliteit en de heldere tarieven van Tongo onderscheiden zij zich van de rest. Bij Vertaalbureau Tongo werken verschillende ervaren vertalers met kennis in andere culturen. Op deze manier kunnen zij zich goed inleven in de tekst en wordt er een 100% juiste vertaling geleverd.

Op zoek naar een vertaalbureau

Bent u op zoek naar een vertaalbureau dat u kan helpen bij een vertaling Nederlands Duits of bent u op zoek naar een andere vertaling? Ga naar de site van Vertaalbureau Tongo en vraag een vrijblijvende offerte aan. Op de site kunt u terecht voor meer informatie over Tongo en de werkwijze. Ook kunt u natuurlijk altijd contact opnemen en zij helpen u verder.