jul 30

Relatietherapie bij Good Spirit volgen

In een relatie komen regelmatig problemen voor. Is het nou zo ver gekomen dat u er samen even niet meer uit komt en bent u op zoek naar hulp, bijvoorbeeld relatietherapie? Bij Good Spirit bent u aan het juiste adres. Good Spirit is gespecialiseerd in kortdurende intensieve relatietherapie en gezinstherapie. Bij Good Spirit kunt u samen met uw partner werken aan uw relatie.

De werkwijze bij Good Spirit

Bij Good Spirit werken ze standaard met twee relatietherapeuten volgens de spiegelmethode. Er wordt hierbij aandacht besteed aan het gebied tussen de partners. Beide partners kijken naar elkaars indrukken, gedachten en gevoelens. Door te spiegelen worden veel zaken duidelijk. De nadruk wordt geleged op de communicatie in de relatie.

Relatietherapie

Good Spirit, de relatietherapie in Amsterdam, zorgt voor verbetering in uw relatie. U kunt er samen achter komen waarom uw relatie niet meer goed werkt en hoe u dit kan verbeteren. Door op de juiste manier gecoacht te worden komt u weer dichter bij elkaar. Bent u benieuwd naar de relatietherapie van Good Spirit en wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met Good Spirit. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunt u kennis maken en uw persoonlijke behoeften bespreken.