mei 02

Verbeter de interne communicatie met Heinekingmedia

Heinekingmedia is een softwarevorm waarmee je eenvoudig een platform kan ontwikkelen voor intern binnen een bedrijf. Het staat bekend vanwege de eenvoudige installatievorm en is vanaf iedere computer te gebruiken. Een bedrijf waar je terecht kan voor deze software is Centenna.

Narrowcasting voor bij uw onderneming

Bij Centenna kan u ook terecht voor software om te gebruiken voor narrowcasting. Dit is een manier om informatie te verspreiden binnen maar ook buiten een bedrijf voor daarvoor geselecteerde beeldschermen. Narrowcasting kan worden gebruikt om korte informatie te verzenden maar je kan er ook filmpjes mee afspelen. Narrowcasting wordt vanaf een afstand aangestuurd en kan worden ingezet om en heel specifieke doelgroep te bereiken

De mogelijkheden van Centenna

Bij Centenna kan je ook terecht voor andere  vormen van sofware. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van het digitale prikbord, een manier waarop interactie kan ontstaan tussen verschillende medewerkers binnen of zelfs buiten een bedrijf.

Benieuwd naar narrowcasting?

Surf naar de website van Centenna en vindt er alle informatie over de verschillende systemen die ze aanbieden. Dit varieert van Heinekingmedia, narrowcasting tot aan een digitaal prikbord. Ook kan je via de website contact opnemen met vragen over de narrowcasting.