mei 02

Nieuwe banden voor de auto koop je in Helmond

Heb je nieuwe banden nodig voor de auto? Koop deze online bij Band en Velg. Maar woon je in de omgeving van Helmond? Koop je banden in Helmond op locatie. Want als de seizoenen wisselen dan is het ook van belang om de banden van je auto aan te passen aan de weersomstandigheden Voor de zomer heb je zomerbanden, voor de winter winterbanden. En een mooie tussenweg zijn de zogenaamde all seasoning banden.

Heb je nieuwe banden nodig?

Zijn de huidige banden van je auto versleten? Overweeg dan om nieuwe banden aan te schaffen. De banden zijn van groot belang voor je eigen veiligheid en het grip op de weg. Bij Band en Velg staan ze voor de kwaliteit van hun banden. Daarom geven ze 1 jaar garantie op de velgen en maar liefst 3 jaar garantie op de banden zelf. Zo weet je zeker dat je voorzien bent van kwalitatief hoogwaardige banden. Ook een paar nieuwe velgen nodig? Ook hiervoor kunt u terecht op de webshop van Band en Velg.

Bestellen? Vandaag nog gratis verzonden

De banden worden gratis naar iedere gewenste locatie verzonden, maar u kan er ook voor kiezen om de banden erop te laten plaatsen door een montage partner. Benieuwd naar het assortiment? Bezoek de webshop van Band en Velg!