jul 03

Varen door de grachten

Wanneer u de titel leest denkt u natuurlijk direct aan Amsterdam. Dit omdat Amsterdam enorm geweldige grachten heeft waardoor u heen kunt varen en deze zijn dan ook enorm populair bij zowel de Nederlanders als de toeristen. Echter is Amsterdam niet de enige plaats waar u heerlijk door de grachten kunt gaan varen. Varen in Giethoorn is namelijk ook ontzettend populair en wordt door de kenners als nog intiemer ervaren. Giethoorn is een plaats waar nog weinig massatoerisme is, maar is het zeker waard om een bezoek te brengen met het hele gezin.

Geen Amsterdam, Utrecht of Rotterdam

Het is natuurlijk enorm leuk om tijdens een dagje uit naar de grote steden te gaan zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Nijmegen. Echter is het ook eens leuk om een andere stad te bezoeken, die veel onbekender is en waar u niet gauw aan zult denken. Giethoorn is zo’n plek in Nederland die enorm veel mensen zal gaan verassen door hun veelzijdigheid en geweldige grachten/gebouwen en activiteiten.

Bekijk snel de website

Wilt u graag profiteren van een dagje uit bij Giethoorn en wilt u graag enkele ideeën voor dit dagje uit? Bekijk dan eens de website van De Witte Hoeve! Klik op de volgende link: restaurant in Giethoorn.