jul 03

Nooit meer gezeur om uren

Bent u een ondernemer die klaar is met het eindeloos discussiëren met werknemers over gewerkte uren die volgens het schema niet zijn gewerkt. Heeft u elke maand weer diezelfde werknemers die beginnen te klagen over het feit dat de uren gewoonweg niet goed zijn bijgehouden en heeft u zelf geen poot om op te staan, omdat u nergens een bewijs heeft. Dan is het aan te raden om eens de diensten van het programma Workspace te bekijken, omdat deze een wereld voor u zullen laten opengaan door middel van een urenregistratie.

Workspace zorgt voor rust

Het programma Workspace zal voor enorm veel rust in uw onderneming gaan zorgen. Workspace biedt namelijk een geweldige urenregistratie aan waarin altijd alle uren duidelijk zullen worden opgenomen. Op deze manier zult u altijd een bewijs hebben van de gewerkte uren en kunnen werknemers direct het antwoord krijgen op hun klachten. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u als ondernemer een fout maakt in de uren van een werknemer, maar met het programma Workspace heeft u dus altijd een bewijs!

Meer weten over Workspace

Wilt u graag meer informatie over het programma Workspace en bent u benieuwd welke programma’s verder door Workspace worden aangeboden! Surf dan direct naar hun website!