okt 10

Van der Bruggen voor uw administratie

Administratiekantoor van der Bruggen is een bedrijf wat ondernemers ondersteunt bij het regelen van hun administratie. Het is ooit opgericht als familiebedrijf maar inmiddels uitgegroeid tot een groot en professioneel administratiekantoor, maar nog wel met de kernwaarden van een familiebedrijf: betrouwbaarheid, betrokkenheid en continuïteit. En dat is prettig!

Wat doet van der Bruggen?

Dit administratiekantoor weet wat ondernemers willen: zich volledig concentreren op hun passie namelijk hun eigen onderneming runnen. En daarbij is het bijhouden van de administratie soms een extra last. En dat kan je als ondernemer niet gebruiken. Het kost tijd en niet iedereen is op de hoogte van alle ins & outs op het gebied van administratie. Dan is het een idee om dit uit te besteden aan een professioneel bureau.

Wat zijn de mogelijkheden bij van der Bruggen?

Voor alles op het gebied van boekhouding en administratie kunt u bij dit bureau terecht. Online boekhouding, loonadministratie, controle van de administratie, debiteurenbeheer en verschillende fiscale diensten. Ook als u geen verstand heeft van boekhouding helpen ze u graag. Door de juiste gegevens bij hen aan te leveren zorgen ze dat het voor u wordt opgelost. En dat is gemakkelijk!  U als ondernemer bespaart tijd en deze boekhouder Utrecht helpt u verder!