jun 26

Vacature assistent accountant bij Brooklyn Finance

Ga jij binnenkort afstuderen of ben je onlangs afgestudeerd? Ben jij op zoek naar de vacature Assistent Accountant? Dan ben jij bij Brooklyn Finance aan het juiste adres!

Vacatures bij Brooklyn Finance

Brooklyn Finance biedt pas-afgestudeerde finance professionals een kans om als assistent accountant aan de slag te gaan. Brooklyn Finance heeft namelijk allerlei vacatures in de finance branche, zoals de vacature assistent accountant. Naast de kans op een baan, begeleidt Brooklyn Finance je ook. Hierdoor worden je kennis en skills steeds ontwikkelend en krijg je ook meer kans op de arbeidsmarkt.

Brooklyn Finance vindt het belangrijk dat je groeit. Naast het bieden van interessante jobs, kan je jou vakkennis en vaardigheden bij Brooklyn Academy vergroten. Dit is voor jou fijn, maar ook voor je toekomstige werkgever!

Dus: ben jij net afgestudeerd ( of ga je binnenkort afstuderen) aan het HBO of WO en heb je wellicht al enige werkervaring opgedaan in de finance branche? Bij Brooklyn Finance vind je dan allerlei interessante vacatures zoals de vacature Assistent Accountant. Twijfel niet langer, en ga gewoon eens kijken op hun website. Daar vind je alle vacatures en informatie over Brooklyn Finance. Op de site kan je gemakkelijk een afspraak met ze maken of direct solliciteren op een interessante baan!