jan 26

UnieNFTO is uw vakbond in het onderwijs

De maatschappij is momenteel aan heel wat veranderingen onderhevig, en daar is het onderwijs van groot onderdeel bij. Als je werkzaam bent in het onderwijs kunnen deze veranderingen je niet ontgaan. Neem bijvoorbeeld het leenstelsel wat in aantocht is voor de toekomstige hoger opgeleiden. Maar natuurlijk speelt er nog veel meer vanwege de bezuinigen. Het kan dan prettig zijn om een steuntje in de rug te hebben Een professionele vakbondsorganisatie bijvoorbeeld zoals UnieNFTO!

Het steuntje in de rug!

Zeker als u een geschil heeft met uw huidige werkgever kan UnieNFTO een prettige adviserende rol spelen. Ze denken mee over welke vervolgstappen u moet gaan nemen maar ook over andere zaken zoals bijvoorbeeld vragen rondom de CAO. Want door de bezuinigingen kan het zo zijn dat de werkdruk wordt verhoogd. Het is dan een prettig idee dat er een organisatie is die met u meedenkt. U en uw collega’s staan zo een stuk sterker.

Ook lid worden van UnieNFTO?

Surf naar de website van de organisatie. Hierop staat alles nogmaals beschreven. Ook kunt u ze telefonisch bereiken voor het beantwoorden van een specifieke vraag. Voor een bezoekje aan de website en meer informatie klikt u hier.