jan 23

Lunchpakket bestellen bij Houtop

Als ondernemer ben je natuurlijk altijd druk aan het netwerken of in contact met klanten. Dan kan het voorkomen dat je een klant eens uitnodigt op kantoor. Rond lunchtijd is het dan wel zo netjes om iets te eten aan te bieden. Gelukkig betekent dat niet dat je direct zelf aan de slag moet. Een professioneel bedrijf zoals Houtop kan je helpen bij het bereiden van de lunch. Ook kan je er een bedrijfs high tea bestellen!

Iets te vieren? Een high tea is een uitkomst

Natuurlijk wil je een mooie samenwerking ook wel eens samen vieren. Dan is het leuk om extra uit te pakken, bijvoorbeeld in de vorm van een high tea! Bij Houtop kan je een verse high tea bestellen die op locatie wordt geleverd. De high tea bestaat uit een afwisseling van zoete en hartige hapjes waarmee je uiteindelijk flink de maag kan vullen. Daarnaast is het mooi opgemaakt en bereid vanuit verse producten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan via de website van Houtop of neem telefonisch contact op met het bedrijf. Wil je meer inspiratie voor de lunch? Bekijk dan eens de mogelijkheden op de website, voor een bezoekje klikt u hier.