mrt 05

Typisch Nederlandse producten ook in het buitenland

Woont u in het buitenland of blijft u er voor een lange tijd wonen? Dan kan het zijn dat u op een gegeven moment geen typisch Nederlandse producten meer in huis heeft en deze helaas ook niet in het buitenland kunt krijgen. Geen paniek. U kunt gewoon via de webwinkel Dutch Expat Shop alle typische Nederlandse producten bestellen die u wilt. 

Over Dutch Expat Shop

Dutch Expat shop heeft een assortiment van ruim 15000 verschillende producten die typisch Nederlands zijn en vaak niet in het buitenland verkrijgbaar zijn. Dit zijn bijvoorbeeld producten als hagelslag, pindakaas en frikandellen, maar ook babyvoeding. Dit is een heel erg belangrijk product en zeer geliefd door ouders met jonge kinderen. In een paar klikken kunt u deze Nutrilon en andere producten bij u laten bezorgen, waar op de wereld u ook bent. Verzendkosten zijn altijd laag en zeer duidelijk. U zult niet voor onaangename financiële verassingen komen te staan als het gaat om verzendkosten of verborgen kosten. Alleen maar voordelen dus.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website. U kunt hier het hele assortiment bekijken, direct Nutrilon babyvoeding en andere dingen bestellen, contact opnemen met de klantenservice voor vragen of alles leven over de werkwijze, de bestelling en het bedrijf.