mrt 05

Mediator uit Leeuwarden helpt bij uw scheiding

Een scheiding is niet alleen een hele heftige beslissing. Na de scheiding zijn er ontzettend veel dingen die geregeld moeten worden. Hierdoor is het een heel lastig proces met veel emoties, gevoelens en vaak ook conflicten. Om ervoor te zorgen dat u deze conflicten kunt oplossen en het eens wordt over alle regelingen kan het handig zijn om een mediator uit Leeuwarden in te schakelen.

Mediator uit Leeuwarden

Het is natuurlijk mogelijk om een advocaat te nemen, maar een mediator is een veel beter idee. Dit omdat een advocaat zorgt voor vijandige posities tussen de partijen en doordat de rechter een oplossing zal verzinnen waar waarschijnlijk niet iedereen blij mee is. Dit in tegenstelling tot een mediator. Een mediator zorgt voor informele gesprekken waar er plaats is voor een collegiale en vertrouwelijke manier van het vinden van een oplossing. Een mediator helpt u tot oplossingen te komen in plaats van deze voor u te verzinnen.

Interesse

Wilt u graag in Groningen een mediator u laten helpen? alle conflicten oplossen en alles regelen na uw scheiding? Ga dan snel naar de website. Hier vindt u alle informatie en kunt u contact opnemen met de medewerkers voor vragen en opmerkingen of het maken van een afspraak.