jun 15

Rijden met de auto van de zaak

Als je binnen jouw bedrijf gebruik maakt van lease auto’s komt daar veel meer bij kijken dan dat jij zou willen. Zolang jij zelf gebruik maakt van deze auto dan zul je niet veel problemen ondervinden. Je maakt zelf gebruik van de auto en kunt de cijfertjes allemaal gemakkelijk zelf opzoeken in de auto. Je weet precies wat en hoe jij met de auto hebt gedaan tijdens werktijden en in het privé.

Zodra jouw werknemers ook een bedrijfsauto krijgen dan moet er heel wat bijgehouden worden. De ritregistratie schiet er bij veel mensen nog al eens bij in. Het is niet een heel leuk klusje en het is zo snel gedaan dat veel mensen het of vergeten of gewoon niet doen omdat ze het onzin vinden. Iedereen denkt; het komt later wel, maar uiteindelijk word het helemaal niet gedaan. 

Systeem van Traqz

Door een systeem van Traqz aan te schaffen word de kilometer registratie geen probleem meer. Dit word automatisch geregeld door het systeem en dat zorgt er ook direct voor dat de ritten strikt worden genomen en niet meer over gesjoemeld kan worden. Prive gebruik en zakelijk gebruik word daar direct gescheiden en dat is ontzettend handig. Zo blijft alles netjes georganiseerd en duidelijk voor beide partijen.