jun 19

Fiets laten maken in Haarlem

Wil je graag je fiets of scooter laten maken in Haarlem maar weet je eigenlijk niet waar je naar toe moet? Zoek dan niet verder, maar ga gelijk naar VVR-Parts. VVR-Parts is een fietsenwinkel in Haarlem waarbij je voor je fiets en scooter terecht kunt. Als je een reparatie nodig heb, staan ze gelijk voor je klaar. Hiernaast kan je ook voor het kopen van een nieuwe fiets of scooter bij VVR-parts terecht.

Openingstijden

Het bedrijf is voor het grootse deel van de week open. Ze zijn 7 dagen in de week open en beginnen ’s ochtends al om 8:00 en sluiten pas om 22:00. Zo kan je vaak dezelfde dag alweer je fiets of scooter ophalen, als je deze in de ochtend gebracht hebt!

Ophaalservice

Ben je niet in staat om de fiets of scooter zelf te brengen of kan je geen vervoer regelen na het brengen van je tweewieler? Geen probleem! VVR-parts heeft een speciale ophaalservice. Met deze zogenaamde Pick-up & return service halen ze fiets of scooter op, en brengen ze hem na afloop gewoon weer terug. Deze service is onder andere actief in Hoofddorp, Heemstede, Zandvoort, Nieuw Vennep, Lisse, Hillegom en Zwaanshoek.

Fietsenwinkel Haarlem

Wil jij ook graag je fiets of scooter laten maken, of ben je op zoek naar een nieuwe? Ga dan snel naar VVR-parts of maak online bij ze op de website een afspraak.