aug 08

Permanente make-up voor altijd

Een overweging die veel vrouwen maken gaat om het zetten van permanente make-up. Een bedrijf wat deze permanente make-up in Den Haag zet is Studio Elegance. Bij bepaalde gezichten past ook een manier van make-up aanbrengen. Vaak wordt er al jaren voor dezelfde wijze van make-up gekozen, gewoon omdat dat je juist goed staat of omdat het nu eenmaal bij je is gaan horen. Een manier om de dagelijkse make-up routine te vergemakkelijken of om je zelfverzekerder te gaan voelen is door te kiezen voor permanente make-up.

 

Voordelen permanente make-up

Door te kiezen voor permanente make-up wordt er op de juiste plekken het pigment van de huid verandert. Dit pigment wordt donkerder gemaakt zodat het lijkt of er eyeliner of lipliner is aangebracht. Ook de wenkbrauwen kunnen worden voorzien van permanente make-up. Door de huid onder de wenkbrauw donkerder te kleuren. Andere oneffenheden kunnen ook door pigmenatie van de huid worden verwijdert. Hierdoor worden verschillen in pigment verandert. Hierdoor oogt  de huis een stuk rustiger en is foundation niet meer nodig. Ook heren kunnen deze keuze maken door oneffenheden in de huid te laten verwijderen.

 

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden van permanente make-up? Neem dan eens contact op met Studio Elegance en laat je informeren over de mogelijkheden.