aug 05

Een schaduwdoek op maat

In de zomer wil je graag buiten zitten. Maar soms kan een hete zon een beetje te warm worden en wil je graag onder een parasol zitten. Echter brengt een parasol niet allemaal voordelen met zich mee. Het opzetten van een parasol is niet zo’n pretje en het weghalen ook niet. Hiernaast heb je een vervelende paal bij een parasol en maakt het er niet allemaal mooier op. Een goede oplossing hiervoor is een schaduwdoek op maat van Soliday.┬á

Een schaduwdoek op maat laten maken door Soliday

Wanneer een parasol vervelend voor je wordt of als je er geen wil aanschaffen, moet je zeker een schaduwdoek op maat laten maken door Soliday. Een schaduwdoek zorgt ervoor dat je schaduw krijgt zonder dat je iets moet opzetten of een paal in je leefruimte krijgt. Hiernaast kan een zonnedoek op maat van Soliday maar liefst 85m2 dekken als je dat zou willen. Hiernaast kan je hem ook gewoon met storm, regen en wind laten staan. Daar is de zonnedoek op maat van Soliday namelijk op gemaakt. Ze hebben een hele sterke kwaliteit.

Wil jij ook een zonnedek op maat van Soliday? Ga dan even naar de website. Daar vind je alle informatie en kan je gemakkelijk een gratis offerte aanvragen of een brochure aanvragen.