dec 30

Openstaande juridische vacatures

Hoeveel zin heeft het voor jongeren nog om te gaan studeren? Steeds meer jongeren twijfelen om te gaan studeren, omdat er toch steeds minder bedrijven zich wagen aan jonge professionals in hun bedrijf. Het is vaak zo dat jongeren die voor een bepaalde specialiteit afstuderen helemaal niet gaan werken in hun vakgebied. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat teveel jongeren zich specialiseren in een bepaalde vak, waardoor er een overschot aan professionals is. Echter moet iedereen natuurlijk wel een kans krijgen voor een baan. Dit vindt ook Brooklyn Legal.

Werken bij een groot bedrijf

Jongeren die net afstuderen hebben natuurlijk de wens om te gaan werken bij het bedrijf van hun leven. Echter heeft maar een klein percentage de kans om daadwerkelijk bij hun droombedrijf te gaan werken en komen andere jonge profs vaak bij een compleet andere baantje terecht dan zij in eerste instantie gehoopt hebben. Dit is dan ook het probleem waarmee wij Nederland zitten, omdat wij de jonge professionals te weinig de mogelijkheid geven om bij hun droombaan te gaan werken.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over wat precies de werkzaamheden van Brooklyn Legal zijn? Vindt u ook dat jonge professionals een kans moeten krijgen? Bekijk dan eens de juridische vacatures.