dec 30

Een goede revalidatie

Na een operatie is het altijd belangrijk om een goede revalidatie te volgen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u tijdens het voetballen een behoorlijke blessure heeft overgehouden aan uw voet en hierdoor een goede behandeling nodig heeft om weer helemaal de oude te worden. Het is dan belangrijk dat u spoedig een goede fysiotherapie vindt die u kan helpen met hun specialisme. HeelHuus Gezondheidscentrum kan hierbij helpen en zorgt voor een goede, maar voorspoedige herstel na een blessure. Revalideren doet u altijd het beste bij deze fysiotherapie.

Belang van revalideren

Teveel mensen zijn koppig en denken dat revalideren helemaal niet belangrijk is voor het herstel van hun blessure. Te vaak zien we nog gevallen die te snel weer aan het werk zijn gegaan en vervolgens weer last krijgen bij de revalidatie van hun blessure. Dit komt door het feit dat deze mensen niet luisteren naar de specialisten en hierdoor compleet hun eigen plan trekken. Dit werkt natuurlijk helemaal niet, omdat het gewoon zaak is om naar het revalidatieplan van de fysiotherapeut te luisteren.

In behandeling

Wilt u in behandeling bij de specialisten van ’t Heelhuus? Surf dan direct naar hun website! WIlt u direct linken naar de website? Klik dan hier.!