feb 14

Lockers and more voor scheidingswanden en meer

Als je bijvoorbeeld de inrichting gaat verzorgen van een sauna, zwembad of sporthal is het belangrijk om dit bewust te doen met oog voor het resultaat. Want in dit soort zaken is hygiëne van groot belang dus het dient gemakkelijk te worden schoon gemaakt.Een mooi alternatief uit hygiënisch oogpunt maar ook praktisch is door scheidingswanden tussen bijvoorbeeld toiletten en douches te plaatsen. Hiermee creëer je afzonderlijke ruimtes maar het kost weinig aan verbouwingskosten en het staat netjes en strak.
>

Lockers and more verkoopt scheidingswanden

Meubilair zoals scheidingswanden hoef je niet perse in de winkel te  kopen. Deze zaken kan je ook eenvoudig online bestellen. Als je goed weet wat de gewenste maten zijn en wat de uitstraling dient te worden van de ruimte dan heb je voldoende informatie om een goede scheidingswand te kopen via de gespecialiseerde webshops. Een van deze webshops is Lockers and more. Zij verkopen allerlei scheidingswanden maar ook ander meubilair voor in dergelijke zaken. Je kan er bijvoorbeeld terecht voor balies en kluisjes. Ook kan je sets kopen zodat al het meubilair bij elkaar past!

Ook bestellen bij Lockers and More?

Surf naar de webshop en koop de scheidingswand naar wens. Laat je insprireren door de mogelijkheden en afbeeldingen. Voor een bezoek aan de shop klik je hier.