feb 15

De Dru Metro 101xt/3 en meer bij haardenexpert

Op zoek naar een mooie haard voor in uw woonkamer? Kom dan eens langs bij Haardenexpert, de expert in Nederland voor al uw haarden. Deze haardenspeciaalzaak is gevestigd in Apeldoorn, maar werkt door het hele land. Haardenexpert voorziet u van advies voor, tijdens en na het kopen van een prachtige haard en zal zorgen voor de installatie. U vindt hier onder andere gashaarden, houtkachels, elektrische haarden en schouwen. 

Klantenservice

De klantenservice van Haardenexpert is zeer goed. Het advies werd net al even genoemd. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee en zal door de showroom geleid worden. De, ontzettend grote, showroom bomvol prachtige haarden is elke week 6 dagen per week geopend. Bij elke aankoop krijgt u standaard 2 jaar garantie. Dit geldt ook voor alle haarden die op maat zijn gemaakt. De medewerkers en installateurs bieden uitstekende service. Waar u ook woont in Nederland, de installateurs komen bij u langs om alles passend en werkend te maken.

Interesse

Wilt u graag een haard van Haardenexpert, zoals bijvoorbeeld de Dru Metro 101xt/3 of de Conture 850? Kijk dan snel op de website om de haarden alvast te bekijken, of zoek de contact- en adresgegevens van de haardenspeciaalzaak om langs te komen in de showroom of om contact op te nemen.