dec 30

Kat met allergie

Het kan wel eens voorkomen dat uw kat een bepaalde allergie heeft en hierop geïrriteerd reageert. Het is dan zaak om gauw contact op te nemen met een goede dierenarts in uw omgeving die ervoor kan zorgen dat uw kat weer volledig tegen deze allergie beschermd is. Een kat met allergie kan namelijk voor verschillende zaken in het huis zorgen, waardoor deze kat niet meer ideaal in het huis kan leven. Zorg daarom dat u altijd precies weet welke allergieën uw kat heeft, zodat deze altijd hiervoor de juiste medicatie kan toegediend krijgen.

Allergisch

Katten zijn als mensen ook af en toe allergisch voor bepaalde stoffen. Zo kan een kat bijvoorbeeld allergisch zijn voor een bepaalde voedsel. Dit wordt ook wel voedselallergie onder katten genoemd. Dit kan leiden tot verschillende problemen, want zo kan het zijn dat uw kat hierdoor diarree krijgt of helemaal zelfs een verstopte kont heeft, waardoor de kat enorm veel problemen heeft met ontlasting. Om dit te voorkomen is het altijd zeer handig om een bezoek aan de dierenarts te brengen, zodat u precies weet welke allergieën uw kat heeft.

Hondennaam verzinnen

Wilt u meer weten over katten allergieën of bent u op zoek naar een nieuwe hondennaam? Bekijk dan eens de website van Zoekdierenarts.nl!