dec 30

Goede vriezer

Het is voor grote restaurants en andere horecagelegenheden zeer belangrijk om een beschikbaarheid te hebben over een goede vriezer. Een goede vriezer zal er voor zorgen dat met behulp van het koelingssysteem de producten op een goede kwaliteit gehouden worden. Vis en vlees wordt namelijk oud wanneer dit in de koelkast bewaard wordt. Echter heeft het een veel langere waarde voor als u dit in de vriesvak bewaard. Dit zal ertoe leiden dat er een veel langere houdbaarheid aan het product wordt gebracht. Unifreezing zorgt voor de beste vriezers

Vriezers van Unifreezing

Unifreezing heeft de beste vriezers en zorgt ervoor dat u deze als onderneming kunt gaan kopen. De vriezers van Unifreezing zijn altijd van een uitzonderlijke kwaliteit en deze hebben altijd een zeer hoge waarde voor de hygiëne. Bovendien zijn de vriezers altijd gemaakt van volledig roestvrij staal en heeft het ook nog eens een compacte energiebesparing wat zal leiden tot een hoge efficiëntie.

De producten

Wilt u meer weten over de vriezers die worden aangeboden door Unifreezing? Bent u benieuwd naar wat een vriezer van een hoge kwaliteit kost en wilt u graag weten welke vriezer het beste aangeschaft kan worden voor een restaurant ter grootte als die van de uwe? Bekijk dan eens de tunnel freezer!