jun 27

Kamperen op een luxe camping in Frankrijk

Wil je deze zomer nog graag op vakantie? Leuk! Ga dan kamperen op een glamping, ofwel een luxe camping in FrankrijkEen glamping is een luxere versie van een normale camping. Dus hou je van luxe, maar vind je het ook leuk om lekker in de buitenlucht bezig te zijn? Dan is een glamping echt iets voor jou! De glampings van Villatent in Frankrijk zijn altijd wel op een prachtige omgeving te vinden en hebben vaak een sfeervol gebied.

Een glamping van Villatent

Glamping is op het moment een trend op het gebied van kamperen. Het kamperen onder een normale tentdoek, maar dan eigenlijk met veel extra luxe. De tenten zijn voorzien van allerlei fijne en nodige faciliteiten. Zelfs het nespresso apparaat ontbreekt in deze glamping niet! Villatent heeft meerdere Glampings in Frankrijk. Deze glampings zijn verdeeld over verschillende regio’s in Frankrijk. Bij de glampings van Villatent kun je ook altijd meedoen met de vele activiteiten die er op de campings te doen zijn. Naast dat de glampings van Villatent veel fijne faciliteiten hebben, heeft de camping ook de nodige faciliteiten. Er is altijd een restaurant te vinden, een speeltuin en een zwembad.

Contact of meer informatie?

Lijkt het je wel wat om te kamperen op een glamping van Villatent in Frankrijk? Bekijk dan snel de website of neem telefonisch contact op met één van de medewerkers. Zij helpen je graag met het uitzoeken van de beste camping voor jou.