jun 27

Benut kleine ruimtes praktisch

Veel mensen hebben kleine ruimtes in hun huis waar ze niets mee doen, omdat ze denken dat ze niks met een kleine ruimte kunnen. Het tegendeel is waar: een kleine kamer of ruimte in uw huis hoeft niet nadelig te zijn! Het is mogelijk om een kleine ruimte of kamer optimaal te benutten, slechts door een juiste inrichting. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor kleine kamers. Denk ook aan kamers met scheve wanden of gewoon een kamer waar heel veel spullen in kwijt moeten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een wandkast op maat te laten maken door Dorst Maatmeubel. Zo kunt u op een praktische manier toch nog gebruik maken van uw kleine ruimte. 

Hoe gaat Dorst Maatmeubel te werk?

Elke kast gemaakt door Dorst maatmeubel is uniek. Dit komt omdat er heel goed wordt geluisterd naar uw situatie en uw wensen. Nadat u contact heeft opgenomen met de medewerkers van Dorst Maatmeubel, zal er een gesprek komen waarin al uw ideeën naar voren komen. Door deze ideeën wordt er een ontwerp gemaakt. Bij dit ontwerp zal direct een prijsindicatie komen in de vorm van een offerte. Deze kunt u natuurlijk accepteren of afwijzen. Als u akkoord gaat zal er een planning worden gemaakt voor het realiseren van de kast op maat.

Lijkt het u wat?

Wilt u een kleine of raar gevormde kamer in uw huis optimaal benutten? Laat dan een kast op maat maken door Dorst Maatmeubel!