jun 30

In de schaduw kunnen zitten

Afgelopen jaar ben ik verhuisd naar een groter huis samen met het hele gezin. Mijn vrouw vond het hoog tijd om in een grotere woning te gaan wonen, omdat mijn vrouw in verwachting is van ons tweede kind. Mijn vrouw vond ons oude huis te klein, en wilde graag een stuk groter en luxer gaan wonen. Ik was het eens met haar, en we besloten om een groter huis te kopen. Deze hebben wij onderhand gekocht, en achter het huis hebben wij een enorm terras aangelegd. Deze hebben wij overkapt met de terrasoverkapping van Buitink Deventer!

Een luxe terrasoverkapping

Mijn vrouw vond het belangrijk dat wij achter het huis genoeg schaduw kunnen creëren, aangezien wij kleine kinderen in huis hebben. De zon kan namelijk gevaarlijk zijn voor onze menselijke huid, en daarom moet er schaduw gevonden kunnen worden in je eigen tuin. Om deze reden besloot ik contact op te nemen met Buitink Deventer, de echte specialist op het gebied van terrasoverkappingen.

Wil jij eens de collectie aan terrasoverkappingen bekijken? Zoek dan eens op Google op het zoekwoord: Terrasoverkapping Deventer! Je zult direct in de resultaten gelinkt worden naar terrasoverkapping Deventer! Ook is het mogelijk om op de linkjes in dit artikel te klikken, om vervolgens naar de website van de specialist gelinkt te worden!