jun 30

Een praktische handdoek

De Kikoy is hét symbool van het Afrikaanse Kenia. Het woord Kikoy betekent letterlijk vertaald: “wrap”, ofwel iets wat je om je heen kunt draaien. De traditioneel geweven lappen stof uit Kenia staan daarbij bekend om de altijd zeer vrolijke, en vooral heldere kleuren. Daarnaast bezitten deze lappen ook altijd over zeer leuke franjes. Het is tegenwoordig ook mogelijk om de Kikoy als strandhanddoek te kopen. Het handige aan deze handdoek is dat er ook nog een klein vakje inzit, waarin jij jouw geld of mobiele telefoon kunt bewaren terwijl jij heerlijk een duik neemt. De Kikoy strandhanddoek wordt ook wel Hamamdoek genoemd!

Overal mee naartoe

De Kikoy strandhanddoek is een handdoek die je overal mee naartoe kan nemen. De zomer staat alweer bijna voor de deur, en de meeste mensen gaan weer naar het Zuiden toe om daar vakantie te vieren. Een goede handdoek is hierbij zeer belangrijk, en jij kan ervoor kiezen om de Kikoy strandhanddoek mee te nemen op jouw vakantie. Deze handdoek is namelijk zeer praktisch door het kleine vakje wat in de handdoek is verwerkt.

Wil jij meer informatie over het kopen van deze Hamamdoek? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel, en koop direct zo’n leuke strandhanddoek!