feb 28

Huren van een ambulance bij The Medical Store

Organiseert u binnenkort een groot evenement? Dan is het een heel goed idee om voorbereidingen te treffen op het gebied van medische voorzieningen. Deze voorzieningen kunnen van levensbelang zijn én zijn soms verplicht vanwege vergunningseisen. Daarom kunt u bij The Medical Store onder andere terecht voor het huren van een ambulance. Zij zullen zorgen voor medische ondersteuning van hoge kwaliteit en bieden medische zorg aan iedereen die dat nodig heeft.

Meer dan alleen ambulance huren

The Medical Store biedt echter meer dan alleen het huren van een ambulance. Dit omdat u waarschijnlijk niet de vaardigheden heeft om elk soort medisch probleem op te lossen. Bijvoorbeeld mobiele EHBO posten met behandeltafels en materialen, maar ook een Automatische Externe Defibrillator. Daarnaast is het mogelijk een Medical Unit in te schakelen. Dit is een mobiele eerste hulp. Ook hier vindt u een EHBO uitrusten met behandeltafel en materialen. Een andere mogelijkheid voor een evenement is een Medical Quad, speciaal voor moeilijk begaanbaar terrein. Deze heeft precies dezelfde materialen als een reguliere ambulance. Voor stedelijk gebied is een ambulance motor een goede optie.

Ook voor particulieren

Gaat u niet een evenement organiseren, maar wilt u wel voorzien zijn van de nodige medische materialen? Dan kunt u ook als particulier terecht bij The Medical Store voor bijvoorbeeld het bestellen van verbandmiddelen.