feb 28

Digitaal factureren met Workspace

Stuurt u als bedrijf nog steeds fysieke facturen naar uw klanten? Dan is het zeker tijd dat u overstapt naar digitaal factureren. Dit is een stuk makkelijker voor u en uw klanten. Het is voor u handig omdat u hem op internet in elkaar kan zetten en gewoon digitaal kunt versturen. Dus geen printen, opsturen en wachten. Voor de klant geldt dat hij hem gewoon via de mail krijgt en direct kan betalen. U maakt een factuur met Workspace.

Hoe werkt het?

Workspace heeft een programma ontwikkelt wat het maken van offertes en facturen heel erg makkelijk maakt. U kunt naar de website gaat en registreren en u kunt vervolgens de documenten maken. U kunt uw eigen huisstijl zelf toevoegen, waardoor het ontzettend makkelijk wordt om de documenten vorm te geven. Daarnaast kunt u ook andere aanpassingen zelf doen. De offertes en facturen zijn zeer overzichtelijk. U kunt ze digitaal naar de klanten sturen. De klanten kunnen dan online een offerte accepteren of afwijzen en direct de factuur digitaal betalen.

Beginnen

Wilt u ook beginnen met het gebruiken van het facturatieprogramma? Ga dan naar de website. Hier leest u hoe het werkt en kunt u direct aan de slag. Heeft u vragen? U vindt op de website de contactgegevens.