jun 26

Hulp nodig bij het vertalen?

Bent u bezig met het vertalen van een tekst van het Italiaans naar Nederlands, maar heeft u er erg moeite mee? Dan bent u bij Tongo aan het juiste adres. Zij hebben ervaring met het vertalen van Italiaans naar het Nederlands en helpen u hier graag mee verder.  Niets is vervelender dan woord voor woord een tekst proberen te vertalen, zonder dat u eigenlijk weet of de vertaling wel correct is! Heeft u een belangrijke deadline? Geef dit dan even aan, dan kan Tongo ook met spoed voor u vertalen. In de meeste gevallen betaalt u hier niets extra’s voor, ideaal toch?

Verschillende talen?

Niet alleen voor Italiaans – Nederlands vertalingen bent u bij Tongo aan het juiste adres. Zij hebben namelijk meerdere professionele vertalers in dienst die samen veel verschillende talen beheren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het Duits, Portugees, Indonesisch, Spaans, Braziliaans of Russisch. Het is uiteraard ook mogelijk om een Nederlandse tekst naar een andere taal te laten vertalen!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Als u meer wilt weten over de diensten van Tongo vertaalbureau kunt u het beste een kijkje nemen op de website. Hier kunt u een gratis en geheel vrijblijvende online offerte aanvragen voor bijvoorbeeld een vertaling Duits. Op de website vindt u alle mogelijkheden!