aug 16

Even uit de rush en terug naar jezelf

Word je soms ook overvallen door vermoeidheid, stress en de dagelijkse drukte? Je bent niet de enige. Velen mensen hebben net als u moeite met de omgang van stress. Soms het is het goed om even uit de dagelijkse rush te stappen en tot jezelf te komen. Want eenheid en echtheid leiden uiteindelijk tot het meest vertrouwde rustpunt in je leven: jijzelf.

Veel mensen dealen met het idee dat er geen medicijn bestaat tegen de stress en drukte van onze huidige maatschappij. Maar dat medicijn bestaat wel degelijk. Want door rust bij jezelf als persoon te vinden, creeer je handvaten. Ook behoefte aan rust? Denk je ook:  ‘ik moet  mezelf terugvinden?’ Denk dan eens na over diverse opties. Want de weg terug naar jezelf hoeft je niet volledig alleen te bewandelen, er zijn diverse coaches die je hierbij kunnen helpen. Een voorbeeld hiervan is de coach Be your Balance

Wat doet Be your Balance?

Door diverse stiltesessies kom je terug bij jezelf. Je kan kiezen voor een retraitemoment van een dag maar ook voor een week. Hierbij is wel ruimte voor een coachingsgesprek wat een uur duurt. Hierbij ga je in gesprek met een professional. Een andere optie zijn familieopstellingen. Benieuwd? Laat je eens informeren.