aug 19

Een restaurant in Hengelo een echte aanrader

Toen ik een aantal maanden geleden een weekendje weg ging belandde ik in Hengelo. Misschien niet de meest voor de hand liggende plaats maar voor mij wel de ultieme bestemming. Ik heb een heerlijk rustig weekend gehad en ik heb genoten van al het moois dat er in Hengelo te vinden is. 

Heerlijke maaltijden en veel gezelligheid

Eten in Hengelo was ook zeker geen probleem want bij Cafe de Appel heb je heerlijke maaltijden. Naast dat het er ontzettend gezellig is kun je er ook nog eens heerlijk dineren. Ze maken heerlijke gerechten voor een eerlijke prijs. De service is ontzettend goed en het is een geweldige locatie voor een etentje.

Ik ben er dan ook beide avonden geweest omdat ik na de eerste keer er geen genoeg van kon krijgen. Het heerlijke eten beviel mij ontzettend goed en er stond genoeg op de kaart om er nog eens een keer aan te schuiven.

Voor een goed restaurant in Hengelo kan ik je zeker cafe de Appel aanraden. Zij maken echt heerlijke gerechten en het is er ontzettend gezellig. Niet alleen voor een borrel maar zeker ook om even te blijven hangen voor een gezellige maaltijd. Eigenlijk kun je er de hele dag wel goed vermaken.