okt 28

Een rollenbaan in uw bedrijf

Wilt u het zware werk voor uw medewerkers makkelijker worden? Dat kan! een rollenbaan kan het werk een stuk makkelijker maken. In vrijwel iedere hal moeten de producten de hal ook verlaten en dus verplaatst worden. Dit is vaak lastig en zwaar om constant handmatig te doen. Een rollenbaan kan u hierbij helpen. Dankzij een rollenbaan verplaatst u op een efficiënte manier artikelen in uw productiehal. Dit kan op diverse manier. De producten kunnen verplaatst worden door de productie hal heen, of van boven naar onder. Wilt u meer weten over een rollenbaan? Lees dan snel verder!

De verschillende materialen voor een rollenbaan

Een rollenbaan kunt u verkrijgen in verschillende materialen en verschillende maten, het is namelijk mogelijk om een rollenbaan uit te kiezen helemaal naar uw wens. Het is mogelijk om uit keramiek, aluminium en roestvrijstaal te kiezen. Het hangt van de producten af die verplaatst worden welk materiaal het beste voor u is. De rollen waar de producten op worden gelegd zorgen ervoor dat de producten stabiel liggen en op de juiste manier worden verplaatst. Hierdoor worden de producten vanzelf verplaatst. Er zijn dus verschillende rollen, zoals aangedreven rollen, niet aangedreven rollen of de conische rollen. Welke producten fabriceert u en wilt u verplaatsen? De soorten rollenbanen zijn de aangedreven rollenbaan, de zwaartekracht rollenbaan en de harmonica rollenbaan. Neem dus even te tijd om na te denken welke rollenbaan het beste bij uw bedrijf past, het is namelijk niet een aankoop die u dagelijks doet.

ACB Transportbanden

Ben u nieuwsgierig geworden naar een rollenbaan? Denk eerst goed na, want de keuze in rollenbanen is veel. Doordat er zoveel keuze in rollenbanen is, is dit erg belangrijk. Wilt u hier advies of hulp voor ontvangen? Neem contact op met dé rollenbanen specialist in Nederland: ACB Transportbanden. Dit is een specialist in rolbanen met jarenlange ervaring. Zij helpen u graag verder en geven u persoonlijk advies. ACB Transportbanden is de partij met een ruim assortiment, hierdoor zit er zeker een rollenbaan tussen die aan uw eisen voldoet.