sep 25

Een kettingbaansysteem

Een kettingbaansysteem wordt gebruikt om goederen op een makkelijker manier van a naar b te krijgen. Er zijn diverse voordelen waar u van profiteert wanneer u gebruik maakt van een kettingbaansysteem in uw hal of magazijn. Zo is een van de voordelen dat een kettingbaansysteem hoge gewichten zonder problemen kan transporteren. Dit hoeft u niet meer handmatig te doen en dit scheelt een hoop moeite en tijd. Met een kettingbaansysteem is tevens een hoge mate van nauwkeurigheid op het gebied van positionering te bereiken. Heeft u meer informatie nodig over kettingbaansysteem? Lees dan snel verder!

Gebruik van een kettingbaansysteem

Weet u al iets over kettingbaansystemen? Of heeft u toch nog iets meer informatie nodig? Geen probleem! Wij vertellen het u. Kettingbanen zijn robuuste constructies die bestaan uit industriële kettingen. Bij een langebaansegment kan het voordeliger zijn om een kettingbaansysteem in te zetten dan bijvoorbeeld een rollenbaan. Dankzij de hoge grip die een kettingbaansysteem heeft, kan het probleemloos hoge gewichten transporteren naar een andere locatie. Kettingbaansystemen zijn daarnaast ook nog eens super simpel om te reiniging. Dit is een noodzaak wanneer u een bedrijf bezit dat zich bevindt in de voedselindustrie. Wilt u bochten maken met een kettingbaansysteem? Dit is niet mogelijk. Wél kunt u haakse overgangen met dit systeem creëren. Verder is het door middel van een kettingbaansysteem eenvoudig om materialen als pallets met behulp van een heftruck op te pakken of te plaatsen. Door een kettingvaansysteem aan te schaffen wordt het werk een stuk makkelijker!

Kettingbaansysteem bij ACB transportbanden

Bij ACB transportbanden zijn veel verschillende transportbanden verkrijgbaar. Daarom is het belangrijk dat u, u goed laat informeren. Doe dit bij een specialist als ACB Transportbanden. De specialisten weten antwoord op elke vraag, omdat ze al jaren lang ervaring hebben.