sep 07

Een mooie exclusieve auto huren

Ik ben van mijzelf wel een autofanaat. Daarom wil ik op de mooiste dag van mijn leven graag een bijpassende auto. Ik wilde graag een exclusieve auto huren die goed zou passen bij de stijl van mijn bruiloft. Daarom kwam ik terecht bij Belvedere Trouwservice. Zij hebben prachtige modellen staan waaruit ik kon kiezen. 

Een mooie luxe auto huren

Ik wilde graag een mooie Rolls Royce waarmee mijn bruidje thuis werd opgehaald. Zodat zij in stijl naar het gemeentehuis gebracht zal worden waar ik op haar stond te wachten. Aan de auto had ik wel een aantal eisen naast het merk, het moest een witte auto zijn en een oude ook. 

Een mooie klassieke auto is wat ik altijd al voor ogen had. Dit is dan ook wat ik vond bij Belvedere. Zij wisten mijn droomauto voor te rijden op de bruiloft en mijn bruidje in stijl aan te laten  komen. Ik had geen mooiere auto durven wensen. 

Trouwservice met droomauto’s

Belvedere Trouwservice wist mijn droomauto voor te rijden en daar was ik ontzettend blij mee. Een auto huren Bruiloft is nog niet zo gemakkelijk, er is heel veel keuze maar bij Belvedere hadden ze voor mij zeker de beste modellen staan. Een goede service met prachtige auto’s.