sep 09

Al uw loonadministratie op orde

Bent u een werkgever die graag uw werknemers tevreden ziet? Werknemers vinden loon een belangrijk punt van het werk, zij willen daarom ook graag juist en op tijd de verdiende loon ontvangen. Wanneer u al uw loonadministratie op orde heeft zijn uw werknemers tevreden en wanneer u tevreden werknemers hebt wordt er beter werk geleverd. Heeft u zelf de kennis of de tijd er niet voor om alle salarisadministratie? Schakel ons dan in! Wij zijn de Loonbrigade en bij ons is al uw loonverwerking in vertrouwde handen want wij richten ons op de dingen waar wij goed in zijn zodat u zich richt op waar u goed in bent. Hiermee bespaard u tijd en de hierbij behorende kostbare tijd. 

Basis pakketten en extra diensten

Wij bieden u een aantal basis pakketten tegen een vast tarief. Deze diensten tegen een vast tarief bestaan uit  loonverwerkingen, loonstroken, journaalposten, betaalbestanden, aangiftes van loonheffing en contact met pensioenfondsen.Naast onze basis pakketten bieden wij ook nog extra diensten zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, loonkosten, werknemersvergoedingen, en pensioenadvies.

Interesse in de Loonbrigade? Neem dan gauw een kijkje op de website! U kunt nu overstappen naar de Loonbrigade zonder kosten! Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.