sep 07

Een goede relatie combineren met seksdating

Mijn vriendin en ik hebben een goede relatie, we zijn al een heel lange tijd samen en zitten nog steeds niet in die vervelende sleur waar veel mensen over praten. Dit heeft natuurlijk wel een reden, en deze tip wil ik graag met iedereen delen. Seksdating heeft er voor gezorgd dat mijn vriendin en ik een geweldige relatie hebben.

Uit de sleur komen

Doordat wij regelmatig met een andere sekspartner afspreken krijgen wij meer spanning in onze relatie. Dit heeft ontzettend veel positieve effecten op ons seksleven dat zich doorzet in onze relatie. Wij beleven er alleen plezier van en zien het zeker niet als vreemdgaan.

Doordat beide sekspartners hetzelfde doel hebben is de date altijd heel luchtig. Er is geen reden om er iets anders achter te zoeken doordat je altijd op hetzelfde uit bent, en dit is altijd verre weg van een relatie.

Meer spanning in de relatie

Met een seks date leren wij ook ontzettend veel nieuwe dingen die effect hebben op ons eigen seksleven. Wij proberen altijd nieuwe dingen en kunnen spannende ervaringen met elkaar delen waardoor wij zelf erg gelukkig blijven in de relatie. Wij hebben iets om over te praten en wij hebben iets om samen te delen. Seksdating heeft onze relatie echt geholpen om te zijn zoals het is.