sep 07

De seksdate zorgde voor meer spanning

Een seksdate is een date die niets te maken heeft met een relatie. Daarom is dit ook goed te combineren met een relatie. Sterker nog, het zorgt er voor dat je spanning houd binnen je relatie. Een relatie kan soms namelijk in een sleur raken, waardoor de spanning ontbreekt en niet gemakkelijk meer terug te krijgen is.

Spannend maar luchtig

Daarom is een date als een seksdate ontzettend leuk, het kan er voor zorgen dat de hele relatie er beter van word, doordat jijzelf spanningen ervaart kun je dit overbrengen op je partner. Daarnaast zul je veel leren van verschillende partners.

Een seksdate is ook heel luchtig. Doordat er van beide kanten geen verwachtingen zijn zal de date heel soepel verlopen. Je komt immers beide met hetzelfde doel. Daarom is het een prettige date en hoeft je partner zich hier geen zorgen over te maken.

Goede effecten op het seksleven

Seksdating heeft dus helemaal niets te maken met vreemd gaan of andere negatieve gevolgen. Het brengt juist voor beide partijen alleen maar positieve aspecten met zich mee. Het is iets waar beide partijen in de relatie iets aan hebben en waarmee ze zelf ook de sleur kwijt raken. Een leuke date voor veel spanning in een goede relatie.