feb 20

Een BSP opa fiets vindt u bij Fietshemel

Zoekt u een BSP opa fiets? Zoek dan niet verder! U bent bij Fietshemel in Rotterdam aan het juiste adres. Wij hebben verschillende modellen, ook de BSP voyager en diverse BSP oma en opa fietsen! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De voordelen van Fietshemel

Wanneer u voor Fietshemel kiest kunt u gemakkelijk en snel online een fiets bestellen. Dit kan 24/7 en u hoeft dus geen rekening meer te houden met vervelende openingstijden. Kiest u voor een fiets van boven de €350? Dan betaalt u geen montagekosten. Daarnaast is de verzending altijd gratis. Bij de levering zijn onze fietsen altijd rijklaar. Naast opa en oma fietsen vindt u ook dames en heren fietsen en fietsen voor kinderen en jongeren. Zo is er voor ieder wat wils!

Alle informatie online

Voor meer informatie over Fietshemel en de BSP opa fiets kunt u terecht op de website van Fietshemel. Hier kunt u ook alle andere fiets modellen vinden. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u heel graag verder op zoek naar een passend model. Zo kunt u heerlijk gaan fietsen!