jun 29

Beginnen met de basics

Zit jij hele dagen op de bank? Kun jij niet werken? Mag jij ook niet werken vanwege je uitkering? Kun je op geen enkele manier nog terug in de maatschappij? 

Een uitkomst voor alle mensen met arbeidsongeschiktheid

Dan bied packstore voor jou een uitkomst! Zij bieden voor arbeidsongeschikte mensen een werkplaats waar zij toch kunnen deelnemen aan een werkproces. Zij kunnen op deze manier deelnemen aan de maatschappij zonder hun uitkering kwijt te raken. Het is fijn voor mensen om weer de werkvloer op te kunnen.

Op deze manier word er misschien wel een mogelijkheid gecreëerd voor mensen om toch weer de werkende wereld in te gaan. En niet meer eindeloos op de bank te moeten zitten en af te moeten wachten tot er iets gebeurd. Zij kunnen nu lekker zelf aan de slag en hebben hierdoor iets te doen. Ze kunnen echt iets betekenen voor iemand die hun hulp goed kan gebruiken.

De werkzaamheden binnen sociale werkplaats Maastricht is absoluut niet zwaar. Het is heel goed te overzien wat zij daar moeten doen. Voornamelijk is het inpakken van goederen voor mensen met een eigen bedrijf. Zodat jij lekker bezig kan zijn en zij zijn ontzettend blij met de mensen die dit willen doen. Daarnaast word er een kans geboden weer de echte werkvloer te betreden