jan 06

Accu’s van kwaliteit voor elektrische steppen

Bent u op zoek naar een nieuwe accu voor uw elektrische step, maar kunt u nergens een geschikte vinden? Dan bent u bij Rebatt aan het juiste adres. Rebatt is een online webshop met een enorm groot assortiment aan accu’s voor verschillende apparaten en voertuigen. Dus ook voor een accu voor uw elektrische step bent u bij Rebatt helemaal goed. Klik hier voor meer informatie.

Assortiment

Zoals hierboven vermeldt heeft Rebatt een enorm assortiment met verschillende accu’s. Zo zijn er accu’s voor scooters, heftrucks, auto’s en natuurlijk elektrische steppen. Naast accu’s vindt u bij Rebatt ook UPS systemen, noodverlichting, laders, lampen, batterijen etc. Alle accu’s voor alle apparaten en voertuigen zijn verkrijgbaar in verschillende merken. Natuurlijk heeft elk merk zijn eigen prijs. Hier moet u zelf een beslissing over maken. Het verschil heeft natuurlijk te maken met de kwaliteit en de prijs. Wanneer u voor meer dan €50,- euro bestelt, hoeft u geen verzendkosten te betalen. Retourneren is altijd mogelijk.

Bestellen

Om te bestellen wordt u doorverwezen naar de website. Ook voor het bestellen van een accu voor een elektrische step. Ook voor vragen en/of onduidelijkheden wordt u doorverwezen naar de website.