mrt 02

Wilt u een tekst in het Italiaans vertalen? Vertalingitaliaans.nl doet dit graag voor u!

Italië.. Het land van de pasta, pizza, romantiek en zangerige taal. Die taal is natuurlijk prachtig om naar te luisteren en te lezen. Maar het schrijven .. Dat is een vak apart. Wanneer u geen beheersing heeft van de Italiaanse taal maar u wel een tekst heeft die vertaald moet worden kunt u onze hulp inschakelen. Wij zijn Vertalingitaliaans.nl. Wij kunnen een aantal zinnen of een groter document in het Italiaans vertalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder .. 

Een spoedklus is geen probleem

Heeft u een deadline voor uw Italiaanse vertaling? Geen enkel probleem! Wij werken wel vaker met spoedklussen. In de meeste gevallen betaalt u bij ons ook geen spoedtarief. Mocht het, in het uitzonderlijke geval, voorkomen dat we u niet kunnen helpen met de spoedklus, dan laten we dit zo snel mogelijk weten! Het spoedtarief is de standaardprijs met een maximum van 15%. Deze komt dus boven het standaardtarief.

Alle informatie online

Voor meer informatie over Vertalingitaliaans.nl kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact op te nemen! Wij helpen u graag verder.