jul 04

Wijn laten bezorgen op locatie?

Wil je iemand verrassen met een goede fles wijn? Dan kun je natuurlijk naar de supermarkt of slijterij gaan om wijn te kopen, maar het kan nog makkelijker. Zo kun je online wijn bestellen, waardoor je dus niet je huis uit hoeft. Ideaal als je dus wijn wilt laten bezorgen om iemand te verrassen. De partij die wij aanbevelen om je wijn bij te bestellen is BoeketCadeau.nl.

Voor welke wijn kies je?
Het assortiment van BoeketCadeau.nl bestaat uit diverse wijnen, zoals rode wijn, witte wijn en rosé. Waar houdt de ontvanger het meest van? Naast dat je losse flessen wijn kunt bestellen, kun je hier ook de meest heerlijke wijnpakketten bestellen. Zo is het bijvoorbeeld een idee om de wijn te combineren met heerlijke noten of bijpassende chocolade. Kies het gewenste cadeau en laat je wijn bezorgen bij de ontvanger thuis of op het werk.

Snel wijn laten bezorgen
Bij BoeketCadeau.nl kun je nog last minute wijn laten bezorgen. Wanneer je namelijk voor 12.00 een bestelling plaatst dan wordt de wijn dezelfde avond al bezorgd! Wordt de wijn na 12.00 uur besteld? Dan heb je deze de volgende dag binnen. Wil je liever de wijn op een ander moment laten bezorgen? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk!