nov 28

Wijn bezorgen bij iemand thuis?

Is er iemand jarig, geslaagd of heeft iemand een nieuwe baan? Dat moet gevierd worden! Verras diegene dan door wijn te bezorgen. Zonder dat u de deur uit hoeft kunt u de wijn gewoon vanuit uw luie stoel bestellen. Dit kan namelijk bij Boeketcadeau. Boeketcadeau verkoopt een ruim assortiment wijn. Zo zit er voor iedereen wel een lekkere wijn tussen. Van een rode Merlot tot een witte Chardonay: u vindt het hier allemaal.

Cadeau
Wilt u een extraatje geven aan iemand? Kies dan voor een fles wijn met een cadeau erij. Bij sommige flessen ontvangt u namelijk een lekkernij of een bosje bloemen. Hier kunt u zelf voor kiezen, dus neem snel een kijkje tussen en assortiment en kies een fles uit wat het beste past bij de ontvanger. Mocht de ontvanger een enorme liefhebber zijn van chocolade dan kunt u het beste wijn bestellen met chocolade.

Wijn bestellen
Wilt u wijn bestellen? Neem dan eens een kijkje bij Boeketcadeau. Bestellen kan zeven dagen per week. Als u voor 12:00 uur een bestelling plaatst dan kan het maar zo zijn dat het wijn bezorgen dezelfde dag nog gaat gebeuren. Zo kunt u dus ook last minute shoppen bij deze webshop.