nov 14

Werken bij een sociale werkplaats in Dronten

Als u al een tijdje niet binnen de arbeidsmarkt heeft geleegd, kan het heel erg moeilijk zijn om terug te komen in de arbeidsmarkt. Dit is niet alleen lastig omdat u met het gat in uw C.V. een minder goede indruk achterlaat op uw potentiële werkgevers, maar ook omdat u zelf niet meer gewend bent om te werken. Bij sociale werkplaats wordt u geholpen om weer vertrouwelijk te worden op de arbeidsmarkt zodat u zich kunt ontwikkelen binnen de maatschappij. Een voorbeeld van een werkplaats die maatschappelijk betrokken is, is de sociale werkplaats in Dronten.

Wat voor bedrijf is dit?

De sociale werkplaats in Dronten heet Packstore. Dit is een verpakkingsbedrijf. U kunt als werknemers verschillende functies volbrengen in dit bedrijf. Voorbeelden hiervan zijn het in- en ompakken van producten of voedsel in bijvoorbeeld doosjes of zakjes, halffabricaten monteren tot een eindproduct, stickers plakken, mailings inpakken en displays opzetten en afvullen. Packstore vindt het belangrijk om kwaliteit te bieden en goed naar de wensen van klanten te luisteren. Daarnaast werken ze graag snel en flexibel voor een lage prijs. Het belangrijkste voordeel voor u is dat Packstore een zeer maatschappelijk betrokken ondernemer is.

Solliciteren

Als u al een tijdje stil zit en graag wilt werken voor Packstore zodat u zich kunt ontwikkelen, ga dan naar de website. Hier vindt u alle contactgegevens.